Termeni si conditii

Acceptarea termenilor si conditiilor


1. Folosirea site-ului CTAnunturi.ro (inclusiv vizitarea, navigarea, inregistrarea, adaugarea anunturilor pe siteul CTAnunturi.ro) implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor expuse mai jos.

2. Utilizatorul acceseaza pe propriul risc si pe propria raspundere site-ul CTAnunturi.ro.

3. CTAnunturi.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site.Aspecte generale


1. Un anunt va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe CTAnunturi.ro, care sa contina: a) datele reale de contact ale utilizatorului; b) descrierea reala a produsului care face obiectul anuntului; c) pretul.

2. Anunturile publicate de utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand utilizatorilor paginii CTAnunturi.ro, fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe acest site in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al echipei masmura este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

3. Prin trimiterea anuntului spre publicare, utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile prezentului document, fiind pe deplin constient de faptul ca, in caz de nerespectare a acestora, poate fi tras la raspundere conform prevederilor acestuia. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in anunt.

4. Valabilitatea unui anunt este de 90 zile.

5. Ne rezervam dreptul de a modifica sau a sterge anunturi de pe site-ul CTAnunturi.ro in cazul in care se constata ca aceasta incalca Termenii si Conditiile in orice mod a site-ului.

6. De asemenea CTAnunturi.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul paginii CTAnunturi.ro.

7. Nu oferam nicio garantie utilizatorilor ca pagina CTAnunturi.ro va fi disponibila neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. CTAnunturi.ro nu va fi responsabil pentru neafisarea anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.

8. CTAnunturi.ro nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea anunturilor publicate. CTAnunturi.ro nu garanteaza in niciun fel si nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor/serviciilor descrise in anunturi.

9. Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie publicat de CTAnunturi.ro pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si internet.

10. In afara informatiilor legate de propriul anunt, utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe pagina CTAnunturi.ro in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al furnizorului in acest sens.

11. Sunt strict interzise spre publicare anunturi pentru:

 • droguri, arme, obiecte si materiale erotice sau obscene;
 • alcool si bauturi alcoolice;
 • tigari si produse pe baza de tutun;
 • servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare;
 • produse farmaceutice si medicamente, organe umane;
 • bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de crima;
 • bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana;
 • bunuri inexistente;
 • animale pe cale de disparitie;
 • matrimoniale, sex platit, videochat, masaj erotic sau alte servicii asemanatoare;
 • oferte de locuri de munca care implica masaj erotic, sex platit sau activitati de videochat;
 • scrierea unei lucrari de diploma sau ajutor cu scrierea unei lucrari de diploma;
 • activitati de camata, camatarie sau alte activitati similare;
 • cererea de bunuri sau servicii, cu exceptia celor ce se incadreaza in categoria locuri de munca;
 • materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde);
 • muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala;

12. In cazul refuzarii anuntului si stergerii acestuia de pe pagina CTAnunturi.ro, utilizatorul va fi informat intotdeauna in scris prin email despre motivul refuzului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si a republica anuntul.

13. Este responsabilitatea utilizatorilor de a verifica periodic continutul acestor Termeni si Conditii.

14. Sunt strict interzise discutiile vulgare, rasiste, sau atacurile la persoana.

15. Este permis un singur cont pentru fiecare utilizator.

16. Impartirea parolei este strict interzisa. Fiecare utilizator are contul lui separat si nu are nevoie de conturile altora.

17. Este interzisa folosirea oricarui tip de hack/cheat pe site-ul CTAnunturi.ro. In caz contrar se pedepseste conform legii.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe.